Faciliteiten

Wij beschikken over een zaal van 500 m2 en een kantine/ontmoetingsruimte van 450 m2, geschikt voor ruim 150 personen. Er is een heel gezellige, in het rond gebouwde bar waar aan het goed vertoeven is.

bar gedeelte bar gedeelte

Als de tussenwand tussen de zaal en het kantine deel dicht is kan er een intieme sfeer gecreƫerd worden. Er is naast de gewone sanitaire voorzieningen ook een toilet voor mindervaliden, een kinderverschoningsplaats en een ruime garderobe. Ook voldoet Aan de Meet aan de geldende veiligheidsvoorschriften en is daarnaast een AED aanwezig. Buiten kunnen we gebruik maken van een groot sportveld, voor diverse doeleinden geschikt.

veld

Op ons eigen terrein is een parkeerplaats voor ca. 75 auto's.

parkeerplaats

Mindervaliden
Ons pand is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Ook het parkeerterrein is voorzien van twee mindervaliden parkeerplaatsen.

parkeerplaats

Diverse doeleinden

feestzaal
Zoekt u een sfeervolle ambiance voor uw bedrijf- of verenigingsfeest, het vieren van een verjaardag of jubileum, het geven van een koffietafel, buffet tot een vijfgangen diner?
Kom vrijblijvend bij ons langs en laat u informeren over de diverse mogelijkheden, welke wij u kunnen bieden. Buiten het reguliere gebruik van onze accommodatie kan deze ook gebruikt worden voor diverse activiteiten zoals: dart toernooien/clubs, kaart toernooien/clubs, schaak toernooien/clubs, seminars of vergaderingen.