Buurtfunctie / Buurthuis

Vanaf februari 2021 heeft Stichting Aan de Meet een vergunning verkregen om een buurtfunctie te mogen vervullen in onze wijk. We zijn als pilot project de eerste sport faciliteit die hiervoor een soortgelijke vergunning heeft verkregen.
In verband met Corona is het daadwerkelijk opstarten van activiteiten pas vanaf september van start gegaan.
We willen graag een ontmoetingsplaats worden voor buurtgenoten en alle buurt, bewoners en gezelligheidsverenigingen in onze wijk. Gelukkig komen we er gaandeweg achter dat er best wat georganiseerd wordt in onze wijk.
Jullie zijn welkom voor een lekkere kop koffie of een borrel. Iets lekkers erbij is ook geen probleem. We hebben huisgemaakt gebak en een “koffie of thee to Meet”. Je kunt een kaartje komen leggen of gewoon elkaar ontmoeten. Wij hebben een zwerfboekenkast, een lekkere loungehoek en een gezellig terras.

Op woensdag serveren we een eenvoudige “wat de pot schaft” maaltijd tussen 17:00 en 18:30 uur. Hier kun je je bij de beheerder vooraf aanmelden zodat we weten hoeveel we klaar moet maken. Let wel op: maximaal 20 personen, dus vol is vol.
Heb je zelf een idee voor iets leuks, kom dan eens praten.
Overdag bestaat ook nog de mogelijkheid om de grote zaal te huren voor een workshop, lezing etc.

Dinsdag, donderdag en vrijdagavond zijn de schutters van OGIO aanwezig en ook dan ben je van harte welkom om een borreltje te komen drinken. Dit tussen 19.00 en 22.30uur.

Zie voor alle openingstijden de rechter balk onder openingstijden en onze agenda.

Reacties zijn gesloten.