Welkom bij stichting Aan de Meet

Onze activiteiten- en sportaccommodatie bestaat sinds 2002. Het gebouw is gezet voor de handboogsport maar biedt inmiddels onderdak aan een aantal verschillende verenigingen naast 2 handboogsportclubs, Engelse Bowls een Bridgeclub en een koor.

Wij zijn een non-profit organisatie die volledig op vrijwilligers draait. Deze vrijwilligers zetten zich met veel overgave in om de accommodatie in conditie te houden zodat uw verblijf een prettige ervaring is. Dit is, gezien wij geen subsidies ontvangen, een hele opgave. Wij zijn overtuigd dat wij een mooie en vooral goede en gezellige accommodatie kunnen neerzetten.

Om ons te ondersteunen zijn sponsoren altijd welkom. U kunt reclame maken in de hal direct bij de hoofdingang. Hiernaast komt uw logo ook op onze website, zoals u hieronder kunt zien.

Kijk eens wat we voor u kunnen betekenen op onze faciliteiten pagina of kom eens een kijkje nemen in ons pand!

Voor de ochtenden en middagen (behalve dinsdag middag) is er nog ruimte voor verenigingen en groepen die ruimte zoeken voor hun activiteiten. Wij kunnen onze ruimtes aanbieden per dagdeel (4 uur) of delen daarvan. Neem hiervoor contact op met onze beheerder. Zie voor verdere gegevens onze contactpagina.

Zie voor alle openingstijden de rechter balk onder openingstijden en onze agenda.