Faciliteiten

Wij beschikken over een zaal van 500 m2 en een kantine/ontmoetingsruimte van 250 m2, geschikt voor ruim 150 personen. Er is een heel gezellige, in het rond gebouwde bar waar aan het goed vertoeven is.  

Als de tussenwand tussen de zaal en het kantine deel dicht is kan er een intieme sfeer gecreëerd worden. Er is naast de gewone sanitaire voorzieningen ook een toilet voor mindervaliden, een kinderverschoningsplaats en een ruime garderobe. Ook voldoet Aan de Meet aan de geldende veiligheidsvoorschriften en is daarnaast een AED aanwezig.

Buiten kunnen we gebruik maken van een groot sportveld, voor diverse doeleinden geschikt.

veld

Op ons eigen terrein is een parkeerplaats voor ca. 75 auto’s en ca. 45 fietsen.  

parkeerplaats

Mindervaliden
Ons pand is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Ook het parkeerterrein is voorzien van twee mindervaliden parkeerplaatsen.

parkeerplaats

Diverse doeleinden

Zoekt u een sfeervolle ambiance voor uw bedrijf-, buurt- of verenigingsfeest, het vieren van een verjaardag of jubileum, het geven van een koffietafel tot een buffet?
Kom vrijblijvend bij ons langs en laat u informeren over de diverse mogelijkheden, welke wij u kunnen bieden. Buiten het reguliere gebruik van onze accommodatie hebben we nog meer mogelijkheden. Kijk eens bij de buurtfunctie / buurthuis.

Zie voor alle openingstijden de rechter balk onder openingstijden en onze agenda.

Reacties zijn gesloten.